Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg    -   Stakenberg  86   -   8075 RH Elspeet   -   T. +31 (0) 577 491 271   -   hotel@stakenberg.nl  

Voorkant hotel.jpg
Nederlands 
 
logostakenberg (2).jpg
landgoed stakenberg arra banner.jpg

Bungalowpark Stakenberg op de Veluwe, bij Apeldoorn, Harderwijk, Nunspeet of Elspeet
 

Bent u op zoek naar een kleinschalig bungalowpark op de Veluwe, niet ver van Harderwijk, Apeldoorn, Nunspeet of Elspeet? Dan biedt Landgoed Stakenberg met haar Hampshire Hotel en bungalowpark u vele mogelijkheden en faciliteiten.

Alle bungalows liggen in het bos en aan of vlakbij de hei. Het park ligt verscholen achter Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg en is omgeving door absolute rust en stilte.


Alle bungalows (2 types) zijn vrijstaand. Deze 2 type bungalows beschikken over een ruime woonkamer met televisie en open keuken. De keuken is onder andere voorzien van een koelkast, een koffiezetapparaat en voldoende serviesgoed en bestek. Er zijn 3 slaapkamers met elk 2 één-persoonsbedden. Bij type G bungalows zijn er 2 slaapkamers op de 1e verdieping en 1 slaapkamer op de begane grond. Bij type F bungalows zijn er 1 à 3 slaapkamers op de begane grond. In alle bungalows zijn er op de slaapkamers wastafels aanwezig. Ze zijn allemaal voorzien van een aparte badkamer met douche, apart toilet en terras met tuinmeubilair.

Huisdieren zijn niet toegestaan. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren, overige auto’s kunnen worden geparkeerd op de nabijgelegen parkeerplaatsen. Aangezien de bungalows particulier bezit zijn kan de inrichting onderling verschillen.

Oppervlakte: 75 m2

Op dit moment zijn er 5 bungalows die verhuurd worden. Klik op de desbetreffende naam van de bungalow voor gedetailleerde informatie en foto's.


In Type F zijn dat:


Nummer 28: Taxus

 

Nummer 32: VinkIn Type G zijn dat:

 

Nummer 48: Koekoeksbloem

Nummer 49: Kuifmees
 


 

Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg| Stakenberg 86 | 8075 RH Elspeet l T. +31 (0) 577 491 271 | E. hotel@stakenberg.nl  

 

| Sitemap  | Links | Privacy policy | Cookie beleid | Disclaimer |

 

Wandelen in de Veluwe Weekendje op de Veluwe Nachtje Veluwe
Hotel Veluwe Fietsen in de Veluwe Vakantie in de Veluwe
Familie hotel Veluwe Veluwe arrangement Veluwe Hotel
     

 

Powered by : QualitySites4All