Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg    -   Stakenberg  86   -   8075 RH Elspeet   -   T. +31 (0) 577 491 271   -   hotel@stakenberg.nl  

Voorkant hotel.jpg
Nederlands 
 
logostakenberg (2).jpg
landgoed stakenberg arra banner.jpg

Privacy

 

Veluwe Hotel Stakenberg respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld.

Als u onze website bezoekt...
U kunt onze website bezoeken zonder ons informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn situaties waarbij wij wel informatie van u vragen, om bijvoorbeeld met u te corresponderen of om uw boeking te verwerken. Desgewenst informeren wij u over onze nieuwste en aantrekkelijkste aanbiedingen via onze e-mail service.

 

Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens?
We zullen u ten allen tijde laten weten waarvoor wij uw persoonlijke gegevens nodig hebben en hoe we deze informatie gebruiken. Veluwe Hotel Stakenberg stelt deze gegevens onder geen beding zonder uw nadrukkelijke toestemming beschikbaar aan derden, behalve:
 

aan derden die worden ingeschakeld voor uw verblijf, zoals onze accommodatieverstrekkers;
 

als Veluwe Hotel Stakenberg hier wettelijk toe verplicht wordt;
 

als dit noodzakelijk is om de rechten van de gebruiker van Veluwe Hotel Stakenberg -diensten of om de rechten van Veluwe Hotel Stakenberg zelf te beschermen.

 

Hoe gaat Veluwe Hotel Stakenberg om met de gegevens van mijn verblijf?
Als u een verblijf via onze site boekt, worden deze gegevens alleen gebruikt om uw reservering zo optimaal mogelijk te kunnen afhandelen en om een beeld te krijgen van uw eventueel aanvullende wensen. Deze gegevens helpen ons om de site en het productaanbod beter te kunnen aanpassen op uw wensen.

Hoe gaat Veluwe Hotel Stakenberg om met gegevens bij prijsvragen en acties?
Als u reageert op een prijsvraag of een actie, vragen wij uw naam, adres en e-mailgegevens. Deze gegevens worden gebruikt om de actie uit te voeren, de prijswinnaars op de hoogte te stellen van hun prijs en om de reacties op de actie te meten.

Hoe gaat Veluwe Hotel Stakenberg om met veiligheid en kwaliteit?
We beschermen de kwaliteit en integriteit van uw persoonlijke informatie door de juiste technische en organisatorische maatregelen. Daar hoort tevens bij dat wij altijd zo snel mogelijk aan uw verzoek tot correctie van onjuistheden in uw persoonlijke gegevens zullen voldoen.

Wij verzamelen en registreren uw gegevens zodat wij u een optimale service kunnen bieden en uw boeking zo goed mogelijk kunnen verwerken. Desgewenst informeren wij u over onze nieuwste en aantrekkelijkste aanbiedingen via onze e-mail service. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Wij verstrekken uw gegevens in geen geval aan derden. De gegevens die u doorgeeft bij het boeken van een reis, of bij het aanmelden voor de nieuwsbrief, worden secuur bewaard in onze database. Indien u zich wenst af te melden van onze e-mail service, kunt u dat gemakkelijk doen vanuit de nieuwsbrief.

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Veluwe Hotel Stakenberg bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 

·         Personalia > Bewaartermijn 5 jaar> Reden voor herhaalbezoek

·         Adres > Bewaartermijn 5 jaar > Reden voor herhaalbezoek

·         Telefoonnummer > Bewaartermijn 5 jaar > Reden voor herhaalbezoek

·         e-mail adres > Bewaartermijn 5 jaar > Reden voor herhaalbezoek

·         Nationaliteit > Bewaartermijn 5 jaar> Reden Centraal bureau voor de Statistiek

·         Legitimatie nummer> Bewaartermijn 5 jaar> indien uitvraag van overheidsinstanties zoals politie.

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Veluwe Hotel Stakenberg deelt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Veluwe Hotel Stakenberg gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Veluwe Hotel Stakenberg en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar hotel@stakenberg.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine-readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Veluwe Hotel Stakenberg wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons  

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen?

Veluwe Hotel Stakenberg neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via hotel@stakenberg.nl


 

 

Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg| Stakenberg 86 | 8075 RH Elspeet l T. +31 (0) 577 491 271 | E. hotel@stakenberg.nl  

 

| Sitemap  | Links | Privacy policy | Cookie beleid | Disclaimer |

 

Wandelen in de Veluwe Weekendje op de Veluwe Nachtje Veluwe
Hotel Veluwe Fietsen in de Veluwe Vakantie in de Veluwe
Familie hotel Veluwe Veluwe arrangement Veluwe Hotel
     

 

Powered by : QualitySites4All