Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg    -   Stakenberg  86   -   8075 RH Elspeet   -   T. +31 (0) 577 491 271   -   hotel@stakenberg.nl  

Hotel Stakenberg Elspeet Veluwevergaderzaal Hotel Stakenberg Elspeet Veluwevergaderen Hotel Stakenberg Elspeet Veluwevergaderzaal Hotel Stakenberg Elspeet Veluwedsc_0046.jpgvergaderen Hotel Stakenberg Elspeet Veluwedsc_0015.jpgdsc_0009.jpg
Nederlands 
 
logostakenberg (2).jpg
landgoed stakenberg arra banner.jpg


Vergaderen, trainingen en congressen met brainstormsessies en outdoor activiteiten op de heide
 

Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet is dé vergaderlocatie op de Veluwe voor uw vergadering, training en congres. Verschillende vergaderruimtes en vergaderzalen, Grand Café de Stakenberg, terras, Engelse Pub 't Vossenhol en heerlijk in de bossen gelegen.

Bent u op zoek naar een hotel in Elspeet, hotel op de Veluwe of hotel in Gelderland en mocht u eens op een andere manier een constructieve invulling willen geven aan uw vergadering, boek dan bij ons!

Veluwe Hotel Stakenberg is een ideale en unieke locatie, voor uw vergadering, congres, presentatie, training of bijeenkomst. Het hotel ligt midden in de natuur en is toch centraal gelegen op de Veluwe in Gelderland! Dus wat dacht u van een brainstormsessie op de heide of een outdoor activiteit voor teambuilding!


De vergaderaccomodatie beschikt over vijf verschillende vergaderzalen, allen voorzien van daglicht, voor 5 tot 50 personen. Uiteraard beschikken wij ook over faciliteiten om uw bijeenkomst en vergadering technisch te ondersteunen. Voor de inwendige mens zal het aan niets hoeven te ontbreken, wij verzorgen alles naar uw wens.

De mogelijkheden om in onze vergader locatie buiten te ontspannen, te wandelen of nog even te “brainstormen” op ons prachtige Landgoed zijn uniek! 's Avonds nog even relaxen in onze gezellige pub is natuurlijk een must.

 

Originele ideeën voor een onvergetelijke vergaderbreak of team-building activiteit:

  • Classic car tour
  • GPS-speurtochten
  • Mountainbike clinic
  • Huifkartocht
  • Boogschieten
  • Klootschieten
  • Golf-clinic
  • Pitch & Putt
  • Rondje Veluwe met de E-Step
  • Wandeling met de boswachters Ko & Corinne (wereldberoemd op de Veluwe)

 

Vergaderarrangementen Landgoed Stakenberg


4-uurs Vergaderarrangement vanaf € 31,50 p.p. (09.00-12.00 uur of 13.00 tot 17.00 uur)
Zaalhuur, overhead met scherm, flipover met stiften, onbeperkt koffie, thee, ijswater en mintjes, „After 10 coffee break“ met koffie, thee, muffins en andere lekkernijen“. Voor een toeslag van € 15,75 p.p. verzorgen wij tevens een uitgebreid lunchbuffet.

 

8-uurs Vergaderarrangement vanaf € 57,75 p.p. (09.00-17.00 uur)
Zaalhuur, overhead met scherm, flipover met stiften, onbeperkt koffie, thee, ijswater en mintjes, „After 10 coffee break“ met koffie, thee, muffins en andere lekkernijen“, uitgebreid lunchbuffet.

 

12-uurs arrangement vanaf € 81,00 p.p. (09.00-21.00 uur)
Zaalhuur, overhead met scherm, flipover met stiften, onbeperkt koffie, thee, ijswater en mintjes, „After 10 coffee break“ met koffie, thee, muffins en andere lekkernijen“, uitgebreid lunchbuffet en 3 gangen keuzemenu.

 

24-uurs arrangement vanaf € 149,75 p.p. (09.00-09.00 uur of 17.00-17.00 uur)
Zaalhuur, overhead met scherm, flipover met stiften, onbeperkt koffie, thee, ijswater en mintjes, „After 10 coffee break“ met koffie, thee, muffins en andere lekkernijen“, uitgebreid lunchbuffet en 3 gangen keuzemenu, hotelovernachting in comfortabele kamer, ontbijtbuffet.

 

32-uurs arrangement vanaf € 195,00 p.p. (09.00-17.00 uur)
Zaalhuur, overhead met scherm, flipover met stiften, onbeperkt koffie, thee, ijswater en mintjes, „After 10 coffee break“ met koffie, thee, muffins en andere lekkernijen“, 2x uitgebreid lunchbuffet en 1 driegangen keuzemenu, hotelovernachting in comfortabele kamer, inclusief het uitgebreide ontbijtbuffet.

 

56-uurs arrangement vanaf € 310,00 p.p. (09.00-17.00 uur)
Zaalhuur, overhead met scherm, flipover met stiften, onbeperkt koffie, thee, ijswater en mintjes, „After 10 coffee break“ met koffie, thee, muffins en andere lekkernijen“, 2x uitgebreid lunchbuffet, 2x driegangen keuzemenu, 2x hotelovernachting in comfortabele kamer, inclusief het uitgebreide ontbijtbuffet.

 

 

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW, per persoon en van toepassing op groepen vanaf 10 personen.
Bij minder dan 10 personen wordt een toeslag van € 10.- p.p.p.d. berekend. 
Bovenstaande vergaderarrangementen zijn op basis van een 1-persoonskamer voor 1 persoonsgebruik. 
Indien het arrangement in een weekend valt kan er een toeslag berekend worden.
Prijswijzigingen voorbehouden.

 

 

 

Voor vergaderzaal reserveringen of meer informatie over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen, we staan u graag te woord. Uiteraard bent u van harte welkom voor een bezoek en een rondleiding op ons Landgoed en in het hotel, om zo een beeld te krijgen van de mogelijkheden +31 (0) 577 491 271 of hotel@stakenberg.nl

 

 

-----Heeft u een allergie, meld het vooraf aan ons!----
 

 

 

 

 

Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg| Stakenberg 86 | 8075 RH Elspeet l T. +31 (0) 577 491 271 | E. hotel@stakenberg.nl  

 

| Sitemap  | Links | Privacy policy | Cookie beleid | Disclaimer |

 

Wandelen in de Veluwe Weekendje op de Veluwe Nachtje Veluwe
Hotel Veluwe Fietsen in de Veluwe Vakantie in de Veluwe
Familie hotel Veluwe Veluwe arrangement Veluwe Hotel
     

 

Powered by : QualitySites4All