Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg    -   Stakenberg  86   -   8075 RH Elspeet   -   T. +31 (0) 577 491 271   -   hotel@stakenberg.nl  

honeymoonsuite Hotel Stakenberg Elspeet Veluwe
Nederlands 
 
logostakenberg (2).jpg
landgoed stakenberg arra banner.jpg

 

 

Trouwlocatie

Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg officiële trouwlocatie

Trouwen midden in het bos vlakbij de hei? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan gezellige tafels en tenslotte een geweldig huwelijksfeest? Wij verzorgen graag de meest bijzondere dag van jullie leven. Trouwen op Landgoed Stakenberg is genieten in alle rust; van je partner, jullie gasten en alles wat deze bijzondere dag biedt. Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg in Elspeet nabij Harderwijk en Ermelo is een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft. 

Prachtige trouwlocatie in de gemeente Nunspeet
 

Met haar ligging midden in het bos en aan de hei biedt het sfeervolle Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg elk seizoen een sprookjesachtig decor voor jullie huwelijk.

Van de trouwceremonie tot een bruisend feest, jullie mooiste dag kan van ‘s morgens vroeg tot middernacht bij ons gevierd worden. Zelfs voor een romantische bruidsreportage hoeven jullie het Landgoed niet te verlaten!


 

Officiële trouwlocatie van de Gemeente Nunspeet
 

Wist je trouwens dat Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg een vaste en officiële trouwlocatie van de Gemeente Nunspeet is en je ook buiten kunt trouwen?​Nagenieten tijden het ontbijt
 

Onze trouwlocatie biedt tevens de mogelijkheid om met heel het gezelschap te overnachten in de 32 hotelkamers op het landgoed. Uiteraard overnachten jullie zelf in de romantische bruidskamer met bubbelbad. Na alle feestelijkheden kunnen jullie de volgende ochtend samen met jullie gasten nog even nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijt.
 

Van 2 tot 250 personen!
 

De trouwlocatie Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg biedt mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 2 tot 250 personen, voor elk deel van de huwelijksdag, van ceremonie tot uitgebreid diner en spetterend bruiloftsfeest. Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.
 

Maak direct een afspraak met Alex Wiedenhoff via tel. 0577 49 12 71 of hotel@stakenberg.nl


 

 
 

 

 

Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg| Stakenberg 86 | 8075 RH Elspeet l T. +31 (0) 577 491 271 | E. hotel@stakenberg.nl  

 

| Sitemap  | Links | Privacy policy | Cookie beleid | Disclaimer |

 

Wandelen in de Veluwe Weekendje op de Veluwe Nachtje Veluwe
Hotel Veluwe Fietsen in de Veluwe Vakantie in de Veluwe
Familie hotel Veluwe Veluwe arrangement Veluwe Hotel
     

 

Powered by : QualitySites4All