Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg    -   Stakenberg  86   -   8075 RH Elspeet   -   T. +31 (0) 577 491 271   -   hotel@stakenberg.nl  

Voorkant hotel.jpg
Nederlands 
 
logostakenberg (2).jpg
landgoed stakenberg arra banner.jpg

 

i-Wellness & i-Beauty reizen

 

Hier vindt je onze wellness en beauty arrangementen, lekker genieten op de Veluwe.

 

 

i-Wellness & Bubbles
Deze belevenis heeft een reistijd van 110 min.

Je wordt persoonlijk door één van onze ‘wegwijzers’ ontvangen met een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee en een lekkernij.


Je krijgt uitleg over je belevenis en aansluitend neemt je ‘wegwijzer’ je mee naar de i-Wellness ruimte die aangenaam verwarmd is als je binnenkomt en waar je een rustgevend muziekje hoort. Natuurlijk bespreken we eventuele klachten, medische geschiedenis en je wensen en verwachtingen. Op deze manier zorgen we er voor dat de belevenis geheel op jou is afgestemd. Dan start je reis......

Met de verwarmde Champagne olie gaan we je lichaam masseren. Een échte verwenning voor huid en geest! De olie is op basis van Amandelolie, Jojobaolie, Macadamianootolie. Daarna wordt de olie op het lichaam met aromatische ‘hot towels’ afgenomen en het lichaam licht nagemasseerd en verzorgd met Champagne bodylotion. Een ultieme verzorging van de huid en prikkeling van de geest.

Nadat je rustig bent bijgekomen onder het genot van een verfrissend glas water, neemt je ‘wegwijzer’ je mee voor een glas bubbels en een hartige lekkernij. Zodat je nog even heerlijk na kunt genieten. 

De investering in jezelf voor deze belevenis: € 69,-

 

Zoete verleiding
Deze beleving heeft een reistijd van 95 min.

Je wordt persoonlijk door één van onze ‘wegwijzers’ ontvangen met een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee en een chocolade lekkernij.


Je krijgt uitleg over je belevenis en aansluitend neemt je ‘wegwijzer’ je mee naar de i-Wellness ruimte die aangenaam verwarmd is als je binnenkomt en waar je een rustgevend muziekje hoort. Natuurlijk bespreken we eventuele klachten, medische geschiedenis en je wensen en verwachtingen. Op deze manier zorgen we er voor dat de belevenis geheel op jou is afgestemd. Dan start je reis......

Met heerlijk geurende en verwarmde Chocolade massageolie ontvang je een ontspannende rug, nek en schouder massage. Deze belevenis is een unieke ervaring en pure verwennerij. De olie geeft een heerlijk romig gevoel op de huid. De cacao in de chocolade bevat anti-oxidanten en heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking. De minerale zouten hebben een herstellende werking en de looistof heeft een afslankende werking. Aansluitend komt het lichaam nog even verder tot rust tijdens het verwijderen van de olie met aromatische ‘hot towels’.

Nadat je rustig bent bijgekomen onder het genot van een verfrissend glas water, neemt je ‘wegwijzer’ je mee voor een verrassend chocolade Grand Dessert.

De investering in jezelf voor deze belevenis: € 49,-

 

i-Wellness & High Tea (deze DUO belevenis onderga je samen in de i-Wellness ruimte)
Deze belevenis heeft een reistijd van 125 min.

Jullie worden persoonlijk door één van onze ‘wegwijzers’ ontvangen met een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee en een lekkernij.


Jullie krijgen uitleg over de belevenis en aansluitend worden jullie door de  ‘wegwijzer’ meegenomen naar de i-Wellness ruimte die aangenaam verwarmd en waar een rustgevend muziekje speelt. Natuurlijk bespreken we eventuele klachten, medische geschiedenis en jullie wensen en verwachtingen. Op deze manier zorgen we er voor dat de belevenis geheel op jullie is afgestemd. Dan start de reis......

Met de verwarmde Champagne olie gaan we de lichamen masseren. Een échte verwenning voor huid en geest! De olie is op basis van Amandelolie, Jojobaolie, Macadamianootolie. Daarna wordt de olie op de lichamen met aromatische ‘hot towels’ afgenomen

Nadat jullie rustig zijn bijgekomen onder het genot van een verfrissend glas water, worden jullie door de ‘wegwijzer’ meegenomen voor de huisgemaakte High Tea  en kunnen jullie nog even lekker nagenieten en bijkletsen.

De investering voor deze belevenis: € 59,- per persoon

 

Woman, i-Wellness & Wine
Deze belevenis heeft een reistijd van 265 min.

Je wordt persoonlijk door één van onze ‘wegwijzers’ ontvangen met een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee en een lekkernij en ontvangt je badjas, handdoeken en slippers.


Je krijgt uitleg over je belevenis en aansluitend neemt je ‘wegwijzer’ je mee naar de i-Wellness ruimte die aangenaam verwarmd is als je binnenkomt en waar je een rustgevend muziekje hoort. Natuurlijk bespreken we eventuele klachten, medische geschiedenis en je wensen en verwachtingen. Op deze manier zorgen we er voor dat de belevenis geheel op jou is afgestemd. Dan starten je reizen......

 

i-Wellness in de vorm van een heerlijk verzorgende bodywrap met compressietherapie
Je buik en bovenen of alleen je benen worden met heerlijke geurende en warme compressen ingezwachteld. De verzorgende vloeistoffen worden meteen door je huid opgenomen en starten direct een afslankende en huidverstevigende werking. Aansluitend trek je een ‘speciale broek’ aan en leggen we je in het compressiepak. Twaalf luchtkamers zorgen op door hun masserende beweging voor een directe afvoer van afvalstoffen. Deze belevenis met pulserende bewegingen wordt als zeer ontspannen en rustgevend ervaren.
 

i-Beauty in de vorm van verfrissende scrub, ontspannende gezichtmassage en verzorgend masker
Tijdens deze belevenis worden het decolleté, nek-schoudergebied en het gezicht gemasseerd met heerlijk geurende olie.  Hierbij zorgen de vingers en handmuizen voor de ontspanning. De massage zorgt hierdoor voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor je huid gaat stralen. De scrub zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en het masker en de crème geven je huid een oppepper.
 

Nadat je rustig bent bijgekomen onder het genot van een verfrissend glas water, wordt je door de ‘wegwijzer’ meegenomen voor een huisgemaakte Heide Lunch inclusief een heerlijk glas wijn.

 

Aansluitend brengt de 'wegwijzer' je naar de landelijke sauna, waar je heerlijk verder kunt ontspannen en genieten.

 

De investering in jezelf voor deze belevenis: € 139,-

 

 

 

Alle i-Wellness & i-Beauty reizen zijn als i-Cadeau te verkrijgen.

Reserveren kan via de hotelreceptie of het nummer van de Wellness zelf: 06 22 72 33 80

Hier vind je onze annuleringsvoorwaarden.

 

 

 

Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen
----Esther Joustra----

Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg| Stakenberg 86 | 8075 RH Elspeet l T. +31 (0) 577 491 271 | E. hotel@stakenberg.nl  

 

| Sitemap  | Links | Privacy policy | Cookie beleid | Disclaimer |

 

Wandelen in de Veluwe Weekendje op de Veluwe Nachtje Veluwe
Hotel Veluwe Fietsen in de Veluwe Vakantie in de Veluwe
Familie hotel Veluwe Veluwe arrangement Veluwe Hotel
     

 

Powered by : QualitySites4All